APERITIVO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aperitivo. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 7:33 18:00 bezorgen aangegeven echter kwam het eten pas om 19:00 en was dit ook nog eens koud.. erg jammer ga er graag uiteten in het restaurant maar bestellen doe ik niet meer..
11 jun 2024 om 19:50 Het eten kwam snel en smaakte goed alleen zat er geen geraspte kaas bij en de hoeveelheid was echt heel weinig. Het leek alsof er 1/3 minder in zat in vergelijking met normaal.
5 mrt 2024 om 21:54 HEEFT TWEE UUR GEDUURD OM TE BEZORGEN!!!!!!!! 19:03 besteld, 21:02 bezorgd!!! Wat denken we er zelf van Aperitivo?
21 feb 2024 om 17:52 Lekker!
18 dec 2023 om 20:44 Ik heb mijn eten nog steeds niet! Er wordt nu beloofd dat het om 21:30 komt, dat is 3 uur later z
26 nov 2023 om 18:36 Lekker!!
30 okt 2023 om 17:16 The pizza nutella was little pieces leftover of pizza, scandal for the price
15 okt 2023 om 19:04 Dezelfde pizza, vorige week gegeten in het restaurant. Daar was die veel en veel lekkerder dan nu helaas. Daarnaast een erg harde korst waardoor deze niet te eten was, jammer. Volgende keer weer in het restaurant!
29 aug 2023 om 21:06 We hebben meer dan 2uur moeten wachten op 2 pizzas:-( terwijl bij bestelling stond er 50 min. Pizza’s werden verbrand afgeleverd en ook was de hele topping naar 1 kant verschoven. Heeljammer, denk dat ze goed zijn maar hebben dit niet kunnen proeven.
16 aug 2023 om 16:40 er was na 50 min wachten per ongeluk pasta ipv pizza bezorgd. Ik mocht de pasta houden en de pizza kwam er nog aan met een flesje wijn als goedmakertje. Dat heet service! De pasta met spek smaakte trouwens ook goed
6 apr 2023 om 21:14 Ik weet dat het eten altijd goed is maar door de vertraging van 30 min was het eten koud toen het aankwam. En dan is pizza ietsje minder lekker.
27 feb 2023 om 1:05 Altijd heel goed eten!