APERITIVO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 68 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aperitivo. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 17:52 Lekker!
18 dec 2023 om 20:44 Ik heb mijn eten nog steeds niet! Er wordt nu beloofd dat het om 21:30 komt, dat is 3 uur later z
26 nov 2023 om 18:36 Lekker!!
30 okt 2023 om 17:16 The pizza nutella was little pieces leftover of pizza, scandal for the price
15 okt 2023 om 19:04 Dezelfde pizza, vorige week gegeten in het restaurant. Daar was die veel en veel lekkerder dan nu helaas. Daarnaast een erg harde korst waardoor deze niet te eten was, jammer. Volgende keer weer in het restaurant!
29 aug 2023 om 21:06 We hebben meer dan 2uur moeten wachten op 2 pizzas:-( terwijl bij bestelling stond er 50 min. Pizza’s werden verbrand afgeleverd en ook was de hele topping naar 1 kant verschoven. Heeljammer, denk dat ze goed zijn maar hebben dit niet kunnen proeven.
16 aug 2023 om 16:40 er was na 50 min wachten per ongeluk pasta ipv pizza bezorgd. Ik mocht de pasta houden en de pizza kwam er nog aan met een flesje wijn als goedmakertje. Dat heet service! De pasta met spek smaakte trouwens ook goed
6 apr 2023 om 21:14 Ik weet dat het eten altijd goed is maar door de vertraging van 30 min was het eten koud toen het aankwam. En dan is pizza ietsje minder lekker.
27 feb 2023 om 1:05 Altijd heel goed eten!
8 feb 2023 om 10:31 Hele vriendelijke bezorger!
7 dec 2022 om 20:26 Duurde lang en was slechts oké
12 okt 2022 om 21:19 Duurde wel lang, maar dat was wel keurig aangegeven. De pizza was uiteindelijk 2 of 3 minuten voordat we die hadden verwacht. Vriendelijke bezorging door Niels.